13 Nisan 2013 Cumartesi

Fırıldak Ailesi 1. Bölüm izle


Star Tv‘de büyüklere Çizgi Filmler sloganı ile yayınlanan Fırıldak Ailesi, 1. Bölüm ile karşınızda.
firildak-ailesi

Karikatür çizimleri ve seslendirmelerin Türkiyenin en ünlü isimleri tarafından ortaya konuluyor olması seyir keyfini artıran bir diğer önemli unsur.
Fırıldak Ailesi‘nin reisi Sabri FIRILDAK aslında işcileri hakir gören, futbol hastası, (Ayaklarıyla oynayan, osuran, geğiren :) ) klasik bir babadır

Bir gün işe gitme yolculuğunda mecburen bir grev alanından geçmek zorunda kalır, hatta bir direnişci tarafından greve davet edilir. Ancak tam bu sırada olanlar olur ve yaşanan arbede sırasında Sabri Fırıldak hafızasını kaybeder.
firildak_ailesi_

Gözünü açtığında bir hastana odasında müşaade altına alındığını farkeder, konuşmasını, oturmasını, kalkmasını vb. herşeyi hatırlayan Fırıldak Ailesi’nin reisi Sabri Fırıldak; Eşini, çocuklarını hatta kaynanasını bile hatırlamıyordu. Tek bildiği bir gerçek vardı, oda işci kardeşlerini yalnız bırakmaması gerektiği idi. Kendisini bu serüvene tümüyle kaptıran kahramanımız, Almanca kapitalist kitaplar okumaya bile başlamıştı. Sabri Fırıldak ve  Fırıldak ailesinin başından geçen komik olayların devamını birlikte izleyelim.



Fırıldak Ailesi 1. Bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder